**~DERMA~****~DERMA~****~DERMA~****~DERMA~**

TABUNG PASTI

Bank Islam : No Akaun 02048020130995TABUNG DPPB

No Akaun BIMB: 02048010008716

04 April 2010

PEMILIHAN PEMAIN BOLASEPAK BAGI MEWAKILI DUN KUALA KETILSABTU 3 APRIL,Kuala ketil,pemilihan pemain pasukan bola sepak piala YAB Dato' Seri Menteri Besar Kedah telah diadakan di padang awam kuala ketil kelmarin bermula jam 3 petang - 6 petang.

Menurut ketua AJK pemilihan pemain,cgu zaini (gambar tengah) merangkap Pengurusi SUKAN DPPB berkata,pemilihan ini untuk mewakili pasukan bagi DUN kuala ketil terbuka kepada semua yang berumur 16 tahun- 25 tahun.seramai lebih 40 orang peserta mendaftar dan seramai 2o orang dipilih untuk mewakili pasukan tersebut.

YB Cgu Zuki Yusuf ADUN kuala ketil

kehadiran YB cgu zuki yusuf memeriahkan lagi suasana pemilihan tersebut.beliau mengucapkan jutaan terima kasih kepada semua peserta yang hadir dan mengharapkan kejayaan untuk DUN kuala ketil.TAHNIAH SKUAD KENARI MASUK FINAL PIALA FA

Dewan Pemuda Pas Kawasan Baling mengucapkan syabas dan tahniah kepada Presiden dan seluruh pengurusan dan pemain skuad Kenari Kedah kerana berjaya melangkah ke Final Piala FA buat kali keempat. Semoga akan bergelar juara kali ketiga.

MUKTAMAR TAHUNAN DEWAN PEMUDA PAS KAWASAN BALING 2010

ANUGERAH UKJ TERBAIK SESI 2007 DARI Y.A.B PESURUHJAYA PAS KEDAH

ANUGERAH UKJ TERBAIK SESI 2007 DARI Y.A.B PESURUHJAYA PAS KEDAH

Sahabat-sahabat